அனாசிப் பழ ரசம் மட்டும்தான் வைப்பாங்களா என்ன? மிஞ்சிப் போன திராட்சைப் பழத்தை ரசக் கலவையில் கொட்டி விட்டுட்டா ரசம் கொதிச்சதும் திராட்சைப் பழ ரசம் ரெடி 😉
This entry was posted on பிப்ரவரி 14, 2009 at 1:27 பிப and is filed under சாப்பாடு. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed.
You can leave a response, or trackback from your own site.
1:11 பிப இல் பிப்ரவரி 25, 2009 |
you mean “WINE RASAM”??? vellakkaran oorula irukarathunala ippadiya alumbu pannuvanga?
5:41 பிப இல் பிப்ரவரி 25, 2009 |
யக்கா, wineஏ திராட்சைப் பழத்தோட ரசம்தான் 😉 . திராட்சைப் பழத்தை முழுசாப் போட்டு வைச்சிருக்கிற ரசத்தை ”திராட்சைப் பழ ரசம்”னு மட்டும்தான் சொல்லலாம்.
11:10 முப இல் மார்ச் 19, 2009 |
Dear Premalatha,
Iam karthikeyan from dubai,your blog is very intresting,are you from kombai?i have a childhood nostalgia with that place,i was thaere at big hostel,in year83-84,i want to know the status of that place,its still a blooming effects of child hood days,i about to write a blog on the hostel days,i need a photos and some guidance of kombai,after 26 years i dont think it is easy to picturize every moment,but i want to portrait it soon,please visit my blog and tell me your comments and valuable suggestions,
thanks®ards
karthikeyan